Wednesday, May 21, 2008

: « ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»

Χανιά, 02/04/2008




Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/03/2008, στο κέντρο ΄΄ΚΕΛΑΡΙ΄΄ , με μεγάλη επιτυχία, η χοροεσπερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο νομάρχης , κ. Αρχοντάκης Γρηγόρης, για την προσφορά και βοήθεια του – ως μέλος του Εμπορικού Συλλόγου- στα θέματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο νομό μας.
Οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν και για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές κ. Βολουδάκη Μανούσο, κ. Μαρκογιαννάκη Χρήστο, κ. Νικηφοράκη Στυλιανό, τον νομάρχη Χανίων κ. Αρχοντάκη Γρηγόρη και τον αντιδήμαρχο Χανίων κ. Ντάλλα Μιχάλη.
Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον κ. Ψαρουδάκη Μανώλη, μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, τον κ. Μαρκουλάκη Νίκο γεν. γραμματέα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και τον κ. Συλίκο Γιάννη πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου καθώς και τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων.
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη μας, που παραβρέθηκαν και τους δωροθέτες μας.



Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

No comments: