Wednesday, May 21, 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χανιά,12/03/2008

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συμμετάσχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή στις 15 Μαρτίου.
Η ΕΣΕΕ σεβόμενη τους Έλληνες καταναλωτές, πραγματοποιεί τριήμερο ειδικών τιμών από την Πέμπτη 13 ως και το Σάββατο 15 Μαρτίου 2008 κατά τη διάρκεια του οποίου οι επιχειρήσεις θα προσφέρουν τα εμπορεύματά τους σε μειωμένες τιμές. Αυτή η κίνηση αποτελεί την ελάχιστη δυνατή συνεισφορά προς το καταναλωτικό κοινό το οποίο καλείται να συγκρίνει τιμές, να ψάξει για την καλύτερη ποιότητα και να αποφασίσει τι πραγματικά τον συμφέρει να αγοράσει.
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή αλλά και του τριήμερου των ειδικών τιμών, η ΕΣΕΕ έχει ήδη διανείμει ενημερωτική αφίσα σε όλη την Ελλάδα η οποία θα αναρτηθεί στις προθήκες των εμπορικών καταστημάτων με ευθύνη των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων. Η δυναμική που θέλει να προσδώσει η ΕΣΕΕ στον χαρακτήρα του εορτασμού διαφαίνεται τόσο από το κεντρικό μήνυμα της αφίσας «Μην πηγαίνεις στα τυφλά», όσο και από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μήνυμα λειτουργεί ως ομπρέλα της καμπάνιας προώθησης του εορτασμού στο σύνολό της.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στον εορτασμό και να ακολουθήσουν την πρακτική των μειωμένων τιμών ως ελάχιστη συνεισφορά προς τον καταναλωτή. Συγχρόνως καλεί τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν το «τριήμερο ειδικών τιμών» και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει οι κατά τόπους Εμπορικοί Σύλλογοι στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό τους μήνυμα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28210-43028, 28780, 72485


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

No comments: