Tuesday, May 20, 2008

Προς:κ. Κουτράκη Βασίλη και κ.Μιχαλάκη Ανδρέα

Κύριοι,

Ενημερωθήκαμε δια του τοπικού τύπου, την πολύ σημαντική πρωτοβουλία σας όσο αφορά τον Εθνικό Χωροταξικό Σχεδιασμό του Νομού μας, για το Αεροδρόμιο Χανίων και το λιμάνι της Σούδας. Είναι απίστευτο πως και γιατί, το κράτος διαχρονικά αντιμετωπίζει το Νομό μας, ο οποίος συνεισφέρει δυναμικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, ενώ παράλληλα δεν έχει σε καμία περίπτωση τα ανάλογα αντισταθμιστικά οφέλη. Η τεράστια διαφορά ΄΄εσόδων – εξόδων ΄΄ μας πληγώνει ως τοπική οικονομία και κοινωνία.
Οι 70 περίπου υπηρεσίες που μετακόμισαν ανατολικά τα τελευταία 30 χρόνια , η δημιουργία πανελλαδικά της Εγνατίας, Αττικής, Ρίο – Αντίρριο, Ολυμπιακά έργα, Φυσικό Αέριο και άλλα τεράστιας σημασίας έργα πραγματοποιήθηκαν και με τη συμμετοχή του Χανιώτικου λαού, ο οποίος βλέπει το νοσοκομείο μας να μαραζώνει, ο βιολογικός να κινείται αργά, ο ΒΟΑΚ και ΝΟΑΚ να μένουν πίσω, σχολές- ΑΕΙ ή ΤΕΙ να μη δημιουργούνται κ.α.
Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς, κόμματα, βουλευτές, χωρίς προσωπικές πολιτικές, να απαιτήσουμε οργανωμένα από το κράτος της Αθήνας / Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, την ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη του τόπου μας και όχι να μας χρησιμοποιούν ως πηγές εσόδων μόνο!
Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα τη συμπαράστασή μας και θα συμμετέχουμε στις εξαγγελθέντες κινητοποιήσεις.



ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥΔΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

No comments: