Tuesday, May 20, 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια στηρίζει με ψηφίσματα συμπαράστασης και παρουσία στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα πολλά προβλήματα της αγροτιάς του νομού μας. Επίσης δεν ξεχνάμε την συμπαράσταση μας στον αποκλεισμό για 2 ημέρες των Α΄και Β΄ ΔΟΥ Χανιών σε παγκρήτια κινητοποίηση μας για φορολογικά μέτρα.
Σαφώς και η θέση του Διοικητικού Συμβουλίου μας είναι η στήριξη και η ενίσχυση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων και της αλιείας μας και ειδικότερα της υπαίθρου ώστε να συνεχιστεί η παραγωγή ντόπιων νωπών προϊόντων, η παράδοση μας και το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας με βιολογικά προϊόντα, αγροτοτουρισμός και ενισχύοντας την τοπική οικονομία.
Άλλωστε μας δένουν γερά δεσμά με τους παραγωγούς και οι περισσότεροι έμποροι της πόλης μας προέρχονται από τις επαρχίες και τα χωριά του νομού μας διατηρώντας δεσμούς και οικογένειες. Θεωρούμε, λοιπόν, αδικαιολόγητες τις δηλώσεις του προέδρου των παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός και αν εκπροσωπεί τον ανύπαρκτο πρόεδρο των εμπόρων της λαϊκής τον οποίο δεν γνωρίζουμε.
Ο εμφανιζόμενος ως πρόεδρος Κ. Τζογανίδης ουδέποτε είχε άδεια εμπόρου λαϊκής, συνεπώς δεν δύναται να αυτοδιορίζεται πρόεδρος. Τόσα χρόνια όμως για να μην εμφανίζεται νόμιμος πρόεδρος προφανώς δεν υπάρχει.
Σας παρακαλούμε λοιπόν, να μην ξαναεμφανίσετε σε άρθρα, συνεντεύξεις ή ρεπορτάζ σας, τον παραπάνω ως πρόεδρο των εμπόρων της λαϊκής ,διότι θίγεται τους νόμιμους εμπόρους βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών.
Επίσης ενημερώνουμε το νομαρχιακό και δημοτικό συμβούλιο Χανίων ότι τον φερόμενο ως πρόεδρος της λαϊκής δεν μπορεί να τον δέχεσθε ως νόμιμο εκπρόσωπο των εμπόρων της λαϊκής αγοράς Χανίων και να ομιλεί όταν δεν είναι νόμιμος εκπρόσωπος αυτών.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

No comments: