Wednesday, May 21, 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ Α΄ΔΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»

Χανιά, 23/01/2008


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με την νέα διευθύντρια της Α΄ΔΟΥ Χανίων κ. Βιττωράκη –Καστανάκη Μαρία, της οποίας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, συναντήθηκε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το συνεχές παραεμπόριο όπου, όπως πανελλαδικά έτσι και στον Νομό Χανίων πλήττει την τοπική οικονομία και τις υγιές επιχειρήσεις. Το προεδρείο μετάφερε στην νέα διευθύντρια την ανησυχία των εμπόρων για ίση και δίκαιη μεταχείριση απέναντι στο παραεμπόριο, όπου και αν συμβαίνει, από συναδέλφους που πραγματοποιούν ΄΄διαλύσεις΄΄ έως και το υπαίθριο στάσιμο ή πλανόδιο εμπόριο. Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει στις επιχειρήσεις που διαθέτουν «μηχανισμό αθεώρητων στοιχείων» από το 2004.
Ως σύλλογος αναγνωρίζουμε τη μεγάλη βελτίωση της συμπεριφοράς των κλιμακίων ελέγχου και ευελπιστούμε ο ρόλος τους να είναι πρώτα συμβουλευτικός και μετά κατασταλτικός.
Η καλή και συνεχής συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με την Α΄ΔΟΥ θα συνεχιστεί αποτελώντας μια σωστή βάση διαλόγου και επίλυσης προβλημάτων των τοπικών επιχειρήσεων.




Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

No comments: