Monday, February 5, 2007

Επιμόρφωση - Εκπαίδευση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με θέμα:
‘‘Προβολή – Διαφήμιση – Επικοινωνία με τον πελάτη – Εστιασμένο Marketing’’.
Τα μέλη μας, που παρακολούθησαν το σεμινάριο έμειναν ευχαριστημένοι σύμφωνα με το έντυπο αξιολόγησης που κατέθεσαν στον σύλλογο μας. Στους εκπαιδευμένους δόθηκε υλικό από τον εκπαιδευτή κ. Κολομπάκη Γιώργο, το οποίο περιλάμβανε ενδιαφέροντα στοιχεία για το σύγχρονο marketing και τις εφαρμογές του στις επιχειρήσεις.
Μετά από απαίτηση των εκπαιδευμένων – μελών μας – τα σεμινάρια θα συνεχιστούν το νέο έτος. Τα θέματα που μας πρότειναν θα αποφασισθούν σε συνεργασία με το Κ.Α.ΕΛ.Ε.
Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και επιμόρφωση είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα της Μικρομεσαίας επιχείρησης απέναντι στον όλο αυξανόμενο ανταγωνισμό. Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε αρκετά πράγματα από τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει στις επιχειρήσεις μας. Όμως σε συνδυασμό με τις νέες γνώσεις , τη θεωρητική κατάρτιση και τα πραγματικά παραδείγματα που γίνονται στα σεμινάρια συνθέτουμε ένα δυνατό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.
Ελπίζουμε, η συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια, να είναι μεγαλύτερη και μετά από υπόδειξης σας, να τα εμπλουτίσουμε με νέα θέματα που μας απασχολούν.

No comments: