Monday, December 7, 2009

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 5071 ΧΑΝΙΑ 19/11/2009




ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Σωματειου Επαγγελματιων
Δημοτικης Αγορας

κ.Τραχαλάκη Γεώργιο



Αγαπητέ πρόεδρε,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής κυκλοφοριακού του Δήμου Χανίων από τον πρόεδρο του σωματείου Εμπόρων της λαϊκής αγοράς ότι συνενείται στην επαναλειτουργία της λαϊκής αγοράς στην οδό Μίνωος.

1. Κατόπιν της πολυετούς συνεργασίας μας θεωρούμε σφάλμα σας να μην ενημερωθούμε για την ενέργεια σας αυτή αρμοδίως.
2. Θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η λειτουργία της λαϊκής αυτής ήταν παράνομη δηλαδή ποτέ δεν χωροθετήθηκε νόμιμα όπως και για αυτό απομακρύνθηκε από τον χώρο αυτό έπειτα από σύσκεψη όλων των υπηρεσιών, παραγόντων και φορέων πριν δυο χρόνια στην Νομαρχία Χανίων.
3. Η λαϊκή αυτή καταλάμβανε το χώρο στάθμευσης της οδούς Μίνωος (Ν.Φωκά )και το Δημοτικό parking της Ρεγγίνας (600 θέσεις στάθμευσης ) με συνέπεια την καλύτερη εμπορική μέρα για τις νόμιμες στεγασμένες επιχειρήσεις της πόλης , να προκαλείτε ανεπανόρθωτη ζημιά σε μια περίοδο όπου η οικονομική συγκυρία μας οδηγεί σε οικονομική καταστροφή.

Για τους παραπάνω λόγους σας παρακαλούμε θερμά να ανακαλέσετε την γνωμοδότηση σας η οποία θίγει τα συναδελφικά μας ενδιαφέροντα τα οποία είναι κοινά και με σκοπό την από κοινού πορεία προς επιβίωση και ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπου με τόσο κόπο και αγώνα υπηρετήσατε μέσα από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και την ΟΕ.ΒΕ.ΝΧ.

Με τιμή


Ο Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας


Μαργαρώνης Ιωάννης Μπινιά Ιωάννα

No comments: