Friday, June 5, 2009

XANIA 2/4/2009



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑ: "Επίσκεψη του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου
κ. Αρμενάκη Δημήτρη στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων."


Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε κ.Αρμενάκης Δημήτρης και το μέλος του Δ.Σ της Ε.Σ.Ε.Ε και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου κ.Ψαρουδάκης Μανώλης θα επισκεφτούν σήμερα ( Παρασκευή 3 Απριλίου 2009) την πόλη των Χανίων με σκοπό να συναντηθούν με το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Ε.Σ.Σούδας και Ε.Σ.Παλαιόχωρας. Στο συμβούλιο θα συζητηθούν ειδικά τοπικά θέματα αλλά και γενικότερα ζητήματα εμπορίου και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Στο δύσκολο αυτό χρονικό διάστημα που βιώνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις των Χανίων μετά από την ασύδοτη έλευση των πολυεθνικών και το διαρκώς αυξανόμενο παραεμπόριο ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων προσπαθεί για το όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση των προβλημάτων με στόχο την εξεύρεση λύσεων για την επιβίωση και ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Επίσης το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ ο Πρόεδρος θα παραβρεθεί σε σύσκεψη που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων στο νομαρχιακό μέγαρο με την τοπική αυτοδιοίκηση και την ΟΕ.ΒΕ.ΝΧ .Έπειτα θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου του κ.Αρμενακη στα μέσα ενημέρωσης.






Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

No comments: