Thursday, July 31, 2008

Στα πλαίσια της προστασίας του υγιούς εμπορίου και των τοπικών επιχειρήσεων θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να ¨κατεβάσετε¨ τα ¨έως¨ διότι βάση του νόμου περί εκπτώσεων απαγορεύεται . Ο Ε.Σ.Χ. και θα είναι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε με σκοπό την προστασία του κύρους των επιχειρήσεων μας αλλά και του καταναλωτή .
Ο θεσμός των εκπτώσεων πρέπει να υπάρχει να τον προστατεύουμε και να παραμείνει βασικό εργαλείο προώθησης πωλήσεων των προϊόντων μας .
Θέλουμε επίσης να σας γνωρίσουμε ότι όσες επιχειρήσεις παραβίασαν απροκάλυπτα την προ-εκπτώσεων περίοδο διωχτήκαν και τους επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα .
Στην δική σας περίπτωση η διεύθυνση εμπορίου θα προβεί σε ελέγχους από την Δευτέρα 24/7/2006 και τα πρόστιμα κυμαίνονται από 1.000 € - 100.000 € .
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 43028 ( 9:00-13:00 ) .
Οι υπηρεσίες του συλλόγου μας βελτιώνονται καθημερινά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε αφορά τον κλάδο μας .
Είναι υποτιμητικό να αντιμετωπιζόμαστε από τους πελάτες μας και από την κοινωνία γενικότερα ως ¨απατεώνες" βάση κάποιων λίγων συναδέλφων μας .

No comments: