Friday, June 22, 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΝΤΑΛΛΑ ΜΙΧΑΛΗ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου κ. Μαργαρώνη Ιωάννη και του γεν. γραμματέα κ. Ντίλη Ιωάννη με τον αντιδήμαρχο κ. Ντάλλα Μίχάλη και τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κουκουμπεδάκη Κωνσταντίνο.
Τα θέματα που απασχόλησαν την σύσκεψη είναι:
α) Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας όσον αφορά την τήρηση της νομιμότητας στις λαϊκές αγορές.
β) Η ρύθμιση της κυκλοφορίας γενικότερα που μας απασχολεί ως φορέα ανάπτυξης και ευημερίας του εμπορίου και των επιχειρήσεων μας,
γ) Η επιβολή προστίμων και η είσπραξη τους από τον Δήμο Χανίων.
δ) Η κανονιστική ρύθμιση του Δήμου Χανίων , όσον αφορά την κατάληψη πεζοδρομίων από προϊόντα και απορρίμματα των επιχειρήσεων μας.
ε) Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας όσον αφορά το παραεμπόριο ,που καθημερινά αντιμετωπίζουμε ακόμα και μέσα στις επιχειρήσεις από πλανόδιους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θέλει και μπορεί να συντελέσει στο ρόλο συμβουλευτικού φορέα, όσον αφορά καθημερινά προβλήματα διαβίωσης των κατοίκων , καταναλωτών και επαγγελματιών της πόλης μας.
Παράλληλα ζητάμε την πλήρη εφαρμογή των νόμων, όσον αφορά το παραεμπόριο και τη παραοικονομία η οποία επιβαρύνει με πρόσθετους φόρους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.
Το πρώτο βήμα με σταθερή και μόνιμη συνεργασία πραγματοποιήθηκε και εκ των αποτελεσμάτων θα συνεχίσουμε να ενεργούμε για μια λειτουργική , νόμιμη και καθαρή πόλη.

No comments: