Monday, November 2, 2009

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 5044 30/10/2009




Αγαπητοί συνάδελφοι ,



Σας αποστέλλουμε το περιοδικό μας έντυπο "ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" θέλοντας να σας ενημερώσουμε για την δράση και τις ενέργειες μας σε γενικές γραμμές γιατί όπως γνωρίζετε υπάρχουν και οι καθημερινές ασχολίες των συλλόγων μας..
Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα των εμπόρων είναι πολλά και μεγάλα όμως με την ενότητα και την δύναμη μας μπορούμε να αλλάξουμε αρκετά και να διορθώσουμε ακόμη περισσότερα. Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο , στην επικοινωνία και στις διαδικασίες όπου με την γνώση και την εμπειρία όλων μας θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στους συναδέλφους μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Επίσης με έρευνες και μελέτες σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων , το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Ε.Β.Ε.Χ γνωρίζουμε πλήρως την κατάσταση της αγοράς και των τοπικών προβλημάτων του εμπορίου. Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε μια μεγάλη καμπάνια στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και των τοπικών προϊόντων συνεχίζοντας μια καλή προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Νομαρχία Χανίων.
Ευχόμαστε να μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για στήριξη των μικρομεσαίων σε όλη την Κρήτη.



Με τιμή


Ο Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας



Μαργαρώνης Ιωάννης Μπινιά Ιωάννα

No comments: